Sajmovi

UO BRAČ na Facebooku

Poveznice

Press clipping

 SREDNJOVJEKOVNI SAJAM U SKLOPU MARATONA LAĐA
Utorak, 16 Lipanj 2015 10:06

Već 17 godina se u čast neretvanskih gusara vozi Maraton lađa od Metkovića do Ploča u autohtonim plovilima - lađama. Manifestacija je pod pokroviteljstvom predsjednika RH, na njoj su prisutni i gosti iz drugih županija kao i država iz kojih dolaze natjecatelji, popraćena je kroz tisak, a sve TV kuće iz Hrvatske imaju taj dan svoje ekipe u dolini Neretve. Od starta u Metkoviću, Maraton lađa prati više desetaka tisuća gledatelja, čime je ova manifestacija po gledanosti jedna od najvećih u Hrvatskoj.

Više...
 
Zajednička ribarstvena politika EU i budućnost ribara u RH
Utorak, 16 Lipanj 2015 10:03

U petak, 19. lipnja 2015. u 10:00 sati u Radisson Blu Resort Hotelu održati će se konferencija u organizaciji Ureda za informairanje Europskog parlamenta u RH pod nazivom "Zajednička ribarstvena politika EU i budućnost ribara u RH".

Više...
 
Na ovogodišnjem festivalu frizura...
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2015 09:57

U Dioklecijanovim podrumima sinoć je održan četvrti FESTIVAL FRIZURA kao nastavak modnih večeri - Montura Split Fashion Destination 2015. Udruženje obrtnika Brač i ove godine predstavila je bračka frizerka Mikaela Jugović, vlasnica frizerskog studia "HAIRQUE" iz Supetra koja se splitskoj publici predstavila pod temom "cvjetna rapsodija".

Više...
 
OTVORENA E-SAVJETOVANJA U LIPNJU
Petak, 05 Lipanj 2015 09:12

Središnji portal javne uprave za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću "e-Savjetovanja", na adresi https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/Dashboard objavio je set savjetovanja iz različitih područja.

Više...
 
IZRADA PROCJENE RIZIKA - osposobljavanje iz područja zaštite na radu i zaštite od požara
Ponedjeljak, 01 Lipanj 2015 10:05

S obzirom da je turistička sezona počela, želimo Vas podsjetiti na zakonsku regulativu po kojoj su obrti dužni ispuniti obveze prema Zakonu o zaštitu na radu i Zakonu o zaštiti o požara, sve u cilju zaštite života i zdravlja radnika, ali i zaštite samog poslodavca.

Više...
 
Vođenje poslova zaštite na radu
Ponedjeljak, 01 Lipanj 2015 09:48

Izmjenama i dopunama Pravilnika o obavljanju poslova zaštite na radu (NN.112/14 i 43/15) uvelike je isključena mogućnost korištenja usluge vanjskih stručnjaka ZNR, odnosno te poslove mora obavljati isključivo poslodavac ili njegov ovlaštenik (netko od zaposlenih radnika kojeg poslodavac ovlasti).

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 4 od 89

Tražilica

Video - Večer lipote 2016

Video - Večer lipote 2015

- Obrazovanje

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.