PovezniceO nama

Udruženje obrtnika Brač je samostalna izvanstranačka stručno-poslovna organizacija obrtnika, trgovaca pojedinaca i trgovačkih društava koja u skladu sa Zakonom o obrtu i Statutom promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva na području otoka Brača.

Udruženje obrtnika Brač obuhvaća:
Grad Supetar
Općinu Nerežišća
Općinu Bol
Općinu Milnu
Općinu Sutivan
Općinu Postira
Općinu Pučišća
Općinu Selca


Tijela Udruženja su: Skupština, Upravni odbor, Nadzorni odbor, Predsjednik i tajnik.

Statutom Udruženja uređuju se zadaće i poslovi Udruženja, a osobito: sadržaj rada; organizacija i teritorijalni obuhvat Udruženja; ostvarivanje interesa članova u Udruženju; prava, obveze i odgovornosti članova; postupak donošenja i izmjene Statuta i drugih općih akata; tijela Udruženja, njihov djelokrug, sastav, broj članova, način biranja i razrješavanja i trajanja mandata; način odlučivanja u tijelima Udruženja, oblici, organiziranje rada u Udruženju, a napose organiziranje i zadaci Stručne službe Udruženja; zastupanje i predstavljanje Udruženja, sadržaj i oblici ostvarivanja suradnje s tijelima jedinice lokalne samouprave i drugim organizacijama, javnost rada i informiranje, i osiguranje sredstava za rad Udruženja.

Udruženje obrtnika Brač okuplja oko 600 članova koji obavljaju različite djelatnosti, a unutar Udruženja djeluju kroz sekcije razvrstane na najbrojnije djelatnosti.

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.