PovezniceGarancija za mlade PDF Ispis E-mail
Utorak, 25 Studeni 2014 09:31

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava predstavit će od 28. studenoga do 19. prosinca mjere za poticanje zapošljavanja mladih u 11 gradova diljem Hrvatske, a zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na tim predstavljanjima moći će saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade.


Također će svi zainteresirani dobiti informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba, a bit će predstavljena i nova Internet stranica namijenjena ostvarivanju postavljanih ciljeva.

Internet stranica Garancije za mlade bit će središnji informativni portal na kojem će poslodavci i mlade osobe moći brzo pristupiti svim informacijama vezanim uz mogućnosti obrazovanja, rada i zapošljavanja i saznati o ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna prilikom odabira karijere ili ulaska na tržište rada.

Hrvatska obrtnička komora aktivno je sudjelovala u izradi Plana implementacije Garancije za mlade te je članica Savjeta za provedbu implementacije Garancije za mlade.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorana, za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem linka, OVDJE

Predstavljanja Garancije za mlade održati će se u  Splitu, 19. prosinca 2014. godine u 10:00 sati - Županijska komora Split, Ante Trumbića 4.

 

Izvor: www.hok.hr

Ažurirano: Utorak, 25 Studeni 2014 09:33
 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.