PovezniceUsvojeni zaključci 27. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Studeni 2014 11:01

Objavom zaključaka na konferenciji za medije, završen je 27. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koji se 24. i 25. studenoga održavao u Opatiji.


O zaključcima Kongresa i temama koje su raspravljane tijekom skupa, na konferenciji za medije govorili su predsjednik HOK-a Dragutin Ranogaejc, predsjednik Organizacijskog odbora Stjepan Knežević, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Ante Mihić i član Organizacijskog odbora, predsjednik OK Primorsko goranske županije Boris Vukelić.

Uz izlaganja predsjednika cehova županijskih područnih komora i vodstva Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika o prošlogodišnjem razdoblju, predstavnika resornih ministarstva i mjerodavnih institucija, tijekom Kongresa naglašeni su problemi ovog sektora i predložena moguća poboljšanja poslovanja.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE NA SLUŽBENOJ STRANICI HOK-a, OVDJE.

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.