PoveznicePrijevoznici traže da ih se uključi u mijenjanje zakona koji ih more PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 10:52

Na 7. susretu prijevoznika HOK-a održanom 11. i 12. prosinca u Varaždinskim Toplicama predstavljeni su zaključci koji obvezuju Ceh prijevoznika HOK-a da djeluje u cilju rješavanja ključnih problema prijevoznika...

1. Hrvatski cestovni prijevoznici sve su nekonkurentniji u odnosu na prijevoznike iz susjednih zemalja. U suradnji s mjerodavnim institucijama, a prvenstveno s Ministarstvom pomorstva, prometa i infrastrukture potrebno je učiniti sve kako bi u donošenje zakonske regulative pravovremeno bili uključeni predstavnici svih prijevozničkih asocijacija (HOK, HGK, HUP). Jednostrane odluke o povećavanju naknada koje direktno utječu na konkurentnost grane koja je od velikog značaja za gospodarstvo u cjelini šteti međuinstitucionalnom dijalogu, ali što je još važnije i ukupnoj konkurentnosti gospodarstva.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Izvor: hok.hr

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.