PovezniceUdruženje obrtnika Brač uručilo nagrade za uspjehe PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17 Prosinac 2014 12:29

Članovi Udruženja obrtnika Brač su na svečanosti dodjele, "Nagrade za uspjeh", održanoj danas u Srednjoj školi Brač, nagradili učenike završnih razreda.


Prisutne je pozdravio ravnatelj škole, gosp. Ivan Meštrović, koji se ovom prigodom zahvalio predsjednici Udruženja i naglasio kako , na obostrano zadovoljstvo, suradnja Udruženja obrtnika Brač i Srednje škole Brač iz godine u godinu raste kroz donacije, suradnju kroz projekte i druge aktivnosti.

"Čast mi je i zadovoljstvo, kao predsjednici Udruženja obrtnika Brač, pozdraviti gosp. Ivana Meštrovića, prisutne profesore i naravno učenike zbog koji smo danas ovdje..." u uvodnog govoru pristunima se obratila gđa. Danica Baričević i nastavila: "U skladu s ciljevima, Upravni odbor Udruženje obrtnika Brač donio je jednoglasnu odluku o isplati jednokratne pomoći učenicima 3. razreda kao nagradu za uspjeh i izvrnost tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Želimo da ova nagrada ujedno bude i poticaj budućim generacijama i da, u suradnji sa nadležnima, u budućnosti bude još više smjerova i da naša djeca ostanu na otoku i ovdje se školuju."

Tajnica Udruženja obrtnika Brač, gđa. Ivana Mrković Kusanović prisutnima je predstavila kriterije odabira nagrada i obavijestila kako su nagradu u jednokratnom iznosu od 500,00 kuna dobili sljedeći učenici:

- MAJA MATULIĆ, učenica III. razreda, smjer FRIZER
- NIKOLA KUSANOVIĆ, učenik III. razreda, smjer AUTOMEHANIČAR
- MATEO RADIĆ, učenik III. razreda, smjer ELEKTROINSTALATER
- MATEJ LUKIĆ, učenik III. razreda, smjer KUHAR.
"U ime svih nas koji smo danas primili vrijednu nagradu Udruženja obrtnika Brač želim u ime svih nas izraziti iskrenu zahvalnost. Nagrada je stigla u pravi čas kada se pripremam dostojno proslaviti Božić... Zadovoljstvo nam je znati da Udruženje kojem ćemo se vjerojatno i mi pridružiti, cijeni zalaganje, rad i dobre radne rezultate. Onaj pojedinac koji je danas dobar kao učenik, sutra će biti dobar obrtnik i vrijedan član cijelog društva." - rekao je učenik Matej Lukić i dodao "Još jednom veliko HVALA, a na kraju svim nazočnim, kao i svim obrtnicima otoka Brača želimo ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015. GODINU".

Predsjednica i tajnica uz gosp. Antu Rosu, predsjednika ceha ugostitelja i gđu. Petru Matas, predsjednicu ceha frizera zahvalili su prisutnima i zaželili im sve najbolje u nadolazećoj godini.

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.