PovezniceMOJA PODUZETNA HRVATSKA
Ponedjeljak, 30 Svibanj 2016 15:07

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova 'Moja poduzetna Hrvatska' novi je projekt Poslovnog dnevnika, Večernjeg lista i 24 sata koji se s ciljem popularizacije poduzetništva organizira u 15 gradova Hrvatske, a startao je 18. ožujka u Dubrovniku. U Supetru će se održati 29.06.


U okviru festivala održat će se niz prodajnih sajmova, predstaviti stari zanati, održati edukativne i kulinarske radionice te koncerti u večernjim satima.

"Moja poduzetna Hrvatska je logični nastavak Poslovnog uzleta i u suradnji s našim partnerima uvjeren sam da smo stvorili jaku alijansu da poduzetnike stavimo na medijski pijedestal i pokažemo da su oni esencija ovog društva", rekao je glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović.

FESTIVAL SE ODRŽAVA U SUPETRU 29.06.


Za više info i prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem mob: 098 970 5669

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.