PoveznicePRIOPĆENJE - STIGLE KARTICE CRODUX-a
Subota, 09 Srpanj 2016 12:25

HOK i CRODUX omogućili obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata, plina i električne energije. Riječ je o sporazumima koji su dio projekta pogodnosti Hrvatske obrtničke komore Zajednička nabava HOK-ZNA...Poštovani obrtnici,

HOK i CRODUX omogućili su obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata, plina i električne energije.

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će osigurana povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP), a također i električne energije.

Crodux je jedinstveni zajednički brand koji objedinjuje kompanije Crodux Derivati, Crodux Plin i Crodux Energetika koje se bave prodajom naftnih derivata, prirodnog plina, UNPa i električne energije.

HOK i  Crodux su svim članovima, koji redovito plaćaju komorski doprinos, članovima HOK-a kojima prijevoz nije pretežita djelatnost te nisu u mogućnosti prilikom kupnje goriva ostvarivati potrebne uvjete za odobravanje popusta, omogućili nabavu goriva uz posebni popust po svakoj litri kupljenog goriva, koji se odobrava uz predočenje identifikacijske kartice. Kartice za članove HOK-a su u pripremi i bit će distribuirane udruženjima obrtnika, gdje će ih obrtnici moći preuzeti.

UDRUŽENJE OBRTNIKA BRAČ POZIVA SVE OBRTNIKE S PODRUČJA OTOKA BRAČ da preuzmu svoju karticu u prostorijama Udruženja obrtnika Brač na adresi ZRINSKO-FRANKOPANSKA 12 u Supetru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 08:00 - 14:00. Uvjet za dobivanje kartice je plaćeni komorski doprinos.

 

 

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.