PovezniceDonacija fiskalnih blagajni za male trgovce

Tvrtka Philip Morris je donacijom Hrvatskoj obrtničkoj komori, omogućila nabavu 200 fiskalnih blagajni, namijenjenih MALIM TRGOVCIMA u cilju pomoći kod provedbe zakonskih obveza - fiskalizacije.

Više...
 
Položaj i zakonodavni okvir poslovanja trgovaca-obrtnika

Na Zagrebačkom velesajmu održan je 19. travnja 4. MEĐUNARODNI SKUP O TRGOVINI u okviru 54. Međunarodnog obrtničkog sajma na temu: AKTUALNA PROBLEMATIKA TRGOVACA-OBRTNIKA.

Više...
 
4. Međunarodni stručni skup o trgovini pod nazivom ”Aktualna problematika"

Već tradicionalno, uredništvo časopisa „Suvremena trgovina“, zajedno sa Cehom trgovine HOK-a, organizira stručni skup o trgovini, vezano uz nastup na Međunarodnom sajmu obrtništva na Zagrebačkom velesajmu.

Više...
 
Emisija o trgovini na Glas obrtnika

U jučerašnjoj emisiji Glas obrtnika o trgovini koja se emitirala na Kapital Networku u 18.30 sati, sudjelovali su predsjednik Ceha trgovine Boris Vukelić, i gđa. Obradović Mazal zamjenica ministra Ministarstva gospodarstva .

Više...
 
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o trgovini ( NN br. 114/11.)

Obavještavamo Vas da je u Narodnim novinama broj 114/11. od 07.10.2011., objavljen Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o trgovini. Zakon stupa na snagu 15.10.2011. godine.  U nastavku pogledajte Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o trgovini ( NN br. 114/11.).

Više...
 
2. Susret otočnih trgovaca
Utorak, 10 Svibanj 2011 08:14

„Bez jake otočne trgovine nema ni otočnog turizma koji je jedan od načina za izlazak iz gospodarske krize“, ustvrdili su. Ovi su problemi istaknuti već u Supetru na Braču, na 1. Susretu otočnih trgovaca koje je organiziralo Udruženje obrtnika Brač.

Više...
 
« Početak«123»Kraj »

Stranica 1 od 3

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.