PovezniceARHIVA 2014
TRADICIONALNI BAKALAR NA BADNJAK PDF Ispis E-mail
Subota, 20 Prosinac 2014 11:00

Udruženje Obrtnika Brač, Turistička zajednica Grada Supetra i Grad Supetar srdačno Vas pozivaju na tradicionalni bakalar na Badnjak...

Više...
 
TRAŽE SE NAJBOLJE BRAČKE PRŠURATE PDF Ispis E-mail
Subota, 20 Prosinac 2014 10:58

Tijekom tradicionalnog bakalara na Badnjak, Udruženje obrtnika Brač organizira natjecanje "Najbolje bračke pršurate".

Više...
 
Ispit za upravitelje prijevoza 10. siječnja PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17 Prosinac 2014 13:53

Prvi naredni ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza “Upravitelj prijevoza“ održat će se u subotu, 10. siječnja 2015. u Zagrebu.

Više...
 
Zaključci 9. susreta trgovaca HOK-a PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17 Prosinac 2014 13:50

Opstanak trgovine na područjima posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima, u ruralnim krajevima i na otocima jedan je od zaključaka 9. susreta trgovaca Hrvatske obrtničke komore...

Više...
 
Udruženje obrtnika Brač uručilo nagrade za uspjehe PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17 Prosinac 2014 12:29

Članovi Udruženja obrtnika Brač su na svečanosti dodjele, "Nagrade za uspjeh", održanoj danas u Srednjoj školi Brač, nagradili učenike završnih razreda.

Više...
 
Prijevoznici traže da ih se uključi u mijenjanje zakona koji ih more PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 10:52

Na 7. susretu prijevoznika HOK-a održanom 11. i 12. prosinca u Varaždinskim Toplicama predstavljeni su zaključci koji obvezuju Ceh prijevoznika HOK-a da djeluje u cilju rješavanja ključnih problema prijevoznika...

Više...
 
BRAČ za BOŽIĆ uz PUPOLJKE PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 11 Prosinac 2014 09:45

Udruženje obrtnika Brač sudjeluje kao suorganizator humanitarnog  "BRAČ ZA BOŽIĆ UZ PUPOLJKE" u  organizaciji Udruge Svijet kao cvijet, Turističke zajednice Sutivan, DCK Brač, Lag-a Brač i Aktive Brač.

Više...
 
NOVO OZNAČAVANJE PROIZVODA RIBARSTVA I AKVAKULTURE - OD 13.12.2014. PDF Ispis E-mail
Utorak, 09 Prosinac 2014 10:06

Uredbom (EU) br. 1379/2013 EU Parlamenta i vijeća 11. prosinca 2013. o zajedničkom uređenju tržišta proizvodima ribarstva i akvakulture, izmjeni uredbi Vijeća (EZ) br. 1184/2006 i (EZ) br. 1224/2009 i stavljanju izvan snage Uredbe Vijeća (EZ) br. 104/2000, donosimo izmjene u području obveznog informiranja potrošača koje stupaju na snagu 13. prosinca 2014. godine.

Više...
 
KORIŠTENJE KOLAČIĆA PDF Ispis E-mail

Izjava o kolačićima (Cookie policy)

Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo naše stranice, te kako bi stranica radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (cookies - kolačići). Korištenjem stranice croatia.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići omogućuju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke i postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik, e-mail adresa ili lozinka. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici.

Isto tako nama omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama, te sukladno tome možemo poboljšati performanse na našim stranicama.

Sve informacije koje kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su, a omogućuju nam praćenje učinkovitosti stranice i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Onemogućavanje kolačića

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

 
Tražite MJESTO ZA NAUKOVANJE (praksu) u licenciranim obrtima na otoku Braču? PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Prosinac 2014 22:03

Učenici koji su se odlučili upisati u program obrazovanja za obrtnička zanimanja moraju prije samog upisa pronaći mjesto za naukovanje (praksu) gdje će stjecati znanja i vještine svog budućeg zanimanja. Da bismo Vam olakšali pregled licenciranih obrta na našem otoku, u nastavku Vam dostavljamo popis za Grad Supetar, Pučišća, Selca, Bol i Nerežišća.

Više...
 
Prijavite se na florističku radionicu “Božićina orhi-ideja” PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Prosinac 2014 21:53

Hrvatska obrtnička komora i dobavljač cvijeća i materijala za floriste Ocean Orchids, u suradnji s renomiranim nizozemskim majstorom cvjećarstva floristom Hanom Meerhofom organiziraju 14. prosinca florističku radionicu pod naslovom "Božićina orhi-ideja".

Više...
 
HOK organizira i sufinacira nastup na sajmu IHM u Münchenu PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Prosinac 2014 21:29

Sukladno odluci Upravnog odbora HOK-a Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu 2015. uvršten je u Plan međunarodnih sajmova HOK-a za 2015. godinu. Hrvatska obrtnička komora organizira i s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2015. (IHM 2015.).

Više...
 
7. susret prijevoznika u Varaždinskim Toplicama PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Prosinac 2014 11:42

Sedmi  susret prijevoznika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) – Ceh prijevoznika, održat će se 11. i 12. prosinca u Varaždinskim Toplicama, hotel Minerva. Domaćin ovogodišnjeg skupa je Obrtnička komora Varaždinske županije, a pokrovitelj Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Više...
 
Susret trgovaca HOK-a: negativni trendovi se nastavljaju PDF Ispis E-mail
Srijeda, 03 Prosinac 2014 14:33

U Hrvatskoj je od početka krize do danas izgubljen 5.771 trgovački obrt ili između 15 i 20 tisuća radnih mjesta u maloj trgovini, a taj se negativni trend nastavlja, upozoreno je danas na otvorenju 9. susreta trgovaca Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Više...
 
Mjere za poticanje zapošljavanja mladih PDF Ispis E-mail
Utorak, 02 Prosinac 2014 10:56

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava predstavit će mjere za poticanje zapošljavanja mladih u 11 gradova diljem Hrvatske.

Više...
 
Bračka frizerka na Monturi PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 01 Prosinac 2014 12:58

Na festivalu frizura u sklopu "Monture - Jesen Zima", održanom sinoć u Splitu, Udruženje obrtnika Brač predstavljao je frizerski salon "Petra" iz Supetra pod vodstvom mlade frizerke Mikeale Jugović...

Više...
 
Brački frizerski salon na Monturi PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 27 Studeni 2014 12:12

U Splitu će se, po prvi put u izdanju jesen/zima, ovaj vikend održati modna manifestacija Montura-Fashion uz neizostavni Festival frizera na kojem će svoje modele predstaviti Frizerski salon "Petra" iz Supetra...

Više...
 
Usvojeni zaključci 27. kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Studeni 2014 11:01

Objavom zaključaka na konferenciji za medije, završen je 27. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, koji se 24. i 25. studenoga održavao u Opatiji.

Više...
 
POZIV NA SEMINAR PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Studeni 2014 10:46

NE ZABORAVITE - PRIJAVE ZA SEMINAR POTREBNO JE POSLATI DO 3.12.2014. - Pozivamo Vas na seminar "Za ruralni turizam - obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam" koji će se održati od 05. do 06. prosinca 2014. na otoku Braču.

Više...
 
Novi porezni priručnik za obrtnike PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Studeni 2014 10:46

Porezna uprava objavila je novi Porezni priručnik za obrtnike s osnovnom namjenom da se obrtniku kao poreznom obvezniku na jednostavan i razumljiv način objasni koje su obveze i prava što proizlaze iz važećih poreznih propisa, propisa o obveznim doprinosima i drugim propisanim javnim davanjima.

Više...
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 1 od 9

Korištenjem stranice obrtnici-brac.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.